Tänavapuhastusfirmad veavad tänavatelt lund ära

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumevedu Tallinnas.
Lumevedu Tallinnas. Foto: Peeter Langovits.

Põhja-Tallinna valitsus veab koostöös tänavahooldusfirmadega veetakse lume kitsastelt tänavatelt tänavaäärsetele vabadele territooriumidele.


Linnosavalitsus palub täna, 9. veebruaril alates kella 16-st autosid mitte parkida Karjamaa, Uus-Kalamaja ja Noole tänavale ning Erika tänava pikendusele (hoonete 9 ja 11 ees). Nendele tänavatele paigaldatakse ka ajutised parkimist keelavad liiklusmärgid, teatas Raepress.

Eriti kitsastelt Väike-Patarei, Köie ja Suur-Laagri tänavatelt toimub lume väljavedu homme, 10. veebruaril kella 22-st kuni järgmise päeva hommiku kella kuueni. Ka sealsetel majaelanikel palub Põhja-Tallinna valitsus autosid nimetatud tänavatele mitte parkida. Lumekoristustööde ajaks võivad autoomanikud parkida oma sõidukid Küti tänaval asuvasse Lennusadama parklasse.

Tallinna põhja ja läänepiirkonda puhastav Jaaksoni Linnahoolduse AS vedas möödunud ööl kokkukuhjatud lund välja Suurtüki tänava ja Põhja pst ristmikult ning Koskla peatuse ümbrusest.

Tänavapuhastuse AS jätkas ka täna öösel kokkukuhjatud lume äravedu vanalinnast, kesklinnast ja Pärnu maanteelt. Teho Eesti Teehoolduse OÜ tegutses möödunud ööl Narva maanteel, Randvere teel, Peterburi maanteel ja Narva maanteel. Kokku veeti linnast ära 4328 kuupmeetrit lund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles