Avaliku elu tegelased koguvad raha enda kujundatud ehetega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehtebasaar Viru Keskuses 13.02.10 - Avaliku elu tegelased Anu Välba, Merle Liivak, Anu Saagim, Ines, Jevgeni Fokin, Martin Saar, KalaMari, Tanel Padar, Hannaliisa Uusmaa, Piret Järvis ja Tallinn Dolls duo Karolin Kuusik ning Liisi Eesmaa  on võtnud nõuks heategevuse nimel kujundada ise ehteid, mis väljendavad nende isikupära.
Ehtebasaar Viru Keskuses 13.02.10 - Avaliku elu tegelased Anu Välba, Merle Liivak, Anu Saagim, Ines, Jevgeni Fokin, Martin Saar, KalaMari, Tanel Padar, Hannaliisa Uusmaa, Piret Järvis ja Tallinn Dolls duo Karolin Kuusik ning Liisi Eesmaa on võtnud nõuks heategevuse nimel kujundada ise ehteid, mis väljendavad nende isikupära. Foto: kalamari
Vahetult enne sõbrapäeva, 13. veebruaril kella 12–16 toimub Viru Keskuse aatriumis esimest korda heategevuslik Ehtebasaar.

Avaliku elu tegelased Anu Välba, Merle Liivak, Anu Saagim, Ines, Jevgeni Fokin, Martin Saar, KalaMari, Tanel Padar, Hannaliisa Uusmaa, Piret Järvis ja Tallinn Dolls duo Karolin Kuusik ning Liisi Eesmaa  on võtnud nõuks heategevuse nimel kujundada ise ehteid, mis väljendavad nende isikupära.

Inese jaoks on Ehtebazaar mõnusalt loominguline ja naiselik ning heategevusprojektide jaoks on tal alati aega ja energiat.

Disaineri ja stilisti taustaga Karolin Kuusik hindab võimalust visata rõivad nurka ja tegeleda hoopis ehtedisainiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles