Autoomanikud kavatsevad mupo vastu kohtusse minna

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalpolitsei.
Munitsipaalpolitsei. Foto: Toomas Huik.

Eelmisel nädalal pandi Tallinnas Keemia tänaval üles parkimist keelav märk ja mupo hakkas kohemaid autosid teisaldama, ehkki 24 tundi pärast märkide paigaldamist veel sõidukeid ära viia ei tohiks.


Keemia tänaval parkimistrahvi saanud ja autostki mõneks ajaks ilma jäänud kodanikud kavatsevad munitsipaalpolitsei vastu kohtusse minna, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Keemia tänaval on aastaid olnud erinevaid parkimistsoone: keelatud ala, tsoon, kus on lubatud parkida kuni 30 minutit ja ülejäänud tänav, kus parkimine vaba. Just sinna, kus aastaid on olnud parkimine tasuta ja vaba, paigaldati möödunud teisipäeval kella üheteistkümneks ilma hoiatamata parkimist keelavad märgid ja autod, mis alasse jäid veeti tasulisse parklasse.

AS-st Signaal, kes märgid paigaldas, kinnitati «Aktuaalsele kaamerale», et seda tehti Kristiine linnaosavalitsuse tellimusel ning kõik 21 autot, mis olid juba parkinud tulevasele keelualale, kirjutati üles ja edastati tellijale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles