Paavel: teeme prokuratuuriga koostööd

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel
Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel Foto: Peeter Langovits

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel kinnitas, et töötukassa teeb prokuratuuriga meenehanke asjus alustatud kriminaalmenetluse osas koostööd ning on huvitatud kiirest lahendusest.


Prokuratuur alustas menetlust riigihangete ameti hinnangute põhjal, selgitamaks välja riigihangete seaduse rikkumise ulatuse ja asjaolud. «Hoolimata ajaleht Äripäeva tänastest ja ka eelnevatest selleteemalistest lugudest, kus tihti aetakse segi fakt ja hinnang, peame käituma vastavalt selleks otstarbeks mõeldud protseduuridele,» sõnas Paavel.



Paavel märkis, et tal on hea meel, et asjaga tegeleb prokuratuur ning töötukassa on huvitatud selle juhtumi kiirest menetlemisest, et saada lõplik selgus töötukassa tegevuse osas hankemenetluse korraldamisel. «Teeme prokuratuuriga koostööd ning anname endast parima, et lahendus saabuks kiiresti,» lubas ta.



«Olen jätkuvalt seisukohal, et igasugused spekulatsioonid, et kõnealuse kontoritarvete ja meenete hanke kaheteistkümnest hangitud tootest kolme osas (helkurid, pastapliiatsid ja kiletaskud - kogusummas veidi üle 400 000) edukaks pakkujaks osutunud AD Mad OÜ lepingust on kuidagi midagi jõudnud minule kuuluva firmani, on täiesti alusetud,» ütles töötukassa juhatuse esimees.



«Samuti kinnitan, et ma ei ole mõjutanud hankeprotsessi ega teinud keelatud tehingut.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles