Signaali töömees sai bussilt löögi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russalka ristmik.
Russalka ristmik. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Russalka ristmikul juhtus täna hommikul mõni minut enne kella üheksat liiklusõnnetus, kus tõrkuma hakanud foore kontrollinud töömees sai Pirita poolt tulnud 8. liini bussilt löögi ning kiirabi toimetas ta tervise kontrolliks haiglasse.


Tallinna autobussikoondise (TAK) avalike suhete juht Sirje Roht kinnitas, et niisugune õnnetus tõesti juhtus.

Õnnetuses osalenud 8. liini bussijuhi seletuskirja järgi toimetas tee ääres fooriparandaja, kes astus selg ees sammu tagasi, kuid takerdus lumehange, sai löögi mööduva liinibussi peeglilt ning kukkus. Bussijuht pidas sõiduki kinni ja aitas töömehe bussi istuma. Juht teavitas õnnetusest kohe ka politseid ja kiirabi, mis viis töömehe tervise kontrollimiseks kaasa.

AS Signaal juhatuse esimees Ats Tamm ütles, et hommikul tekkis Russalka ristmikul fooride töös tõrge, sest fooripostid olid täis tuisanud ning toitepinge kadus. Seetõttu saadetigi töömehed kontrollima, kus viga on.

«Kui mees šokist taastub, korraldame firmas sisejuurdluse, kas süüdi oli tema ise või bussijuht,» mainis Tamm. «Loomulikult tegeleb juhtumiga ka politsei.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles