Saaremaa päästjatel külmus põlengu kustutamisel veekraan

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Eile õhtul Saaremaal põlenud kahekordse maja kustutamisel külmus päästjatel veekraan, mis õnneks hoone kustutamist ei seganud.


Taas pidid Saaremaa päästjad kihutama majapõlengule. Teataja sõnul põles Kaarma vallas Laokülas saun, mille katusest olid leegid väljas, vahendas Reporter.ee.

Koha peal selgus, et tules oli osa kahekordsest majast. Tuli saadi kiiresti kontrolli alla, aga siis külmus päästeauto veekraan kinni.

Päästetööde juhi Ivan Ivanovi sõnul see aga päästetöid ei seganud, sest kohale jõudnud Pihtla komando andis vett ning tööaega läks kaotsi pool minutit.

Millest tulekahju alguse sai jääb ebaselgeks. Rohkem suvemajana kasutatava hoone ühes otsas oli küll samal päeval saunas käidud, aga tulest sai kahjustada just hoone teine pool, mis oli kasutusel kolikambrina.

Taaskord oli suurtel päästemasinatel raskusi tulekahjukohale pääsemisega. Aina juurde sadava lume tõttu on külavaheteedele jäänud vaid sõiduauto laiused rajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles