Väikelaps veeres lumehange otsast auto alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niisugust pilti võib Tallinnas näha mitte ainult Lasnamäel Mustakivi keskuse juures, vaid teisteski linnaosades. Kuigi eeskiri nõuab teeomanikult ehk siis linnavalitsuselt üle 70 cm ulatuvate lumevallide kõrvaldamist, ei täideta seda nõuet sageli isegi kesklinnas, kus on tihe liiklus ja palju lapsi.
Niisugust pilti võib Tallinnas näha mitte ainult Lasnamäel Mustakivi keskuse juures, vaid teisteski linnaosades. Kuigi eeskiri nõuab teeomanikult ehk siis linnavalitsuselt üle 70 cm ulatuvate lumevallide kõrvaldamist, ei täideta seda nõuet sageli isegi kesklinnas, kus on tihe liiklus ja palju lapsi. Foto: Toomas Huik

Eile pärastlõunal toimus Tallinnas avarii, kus viga sai kelguga lumevalli otsa tõmmatud väikelaps.

Kella 14.56 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kiili 16 juures, kus lumevallile tõmmatud kelgust kukkus välja 2-aastane poiss, teatas siseministeerium. Laps veeres kaubiku Fiat Ducato alla, mida juhtis 39-aastane Sulev.

Laps toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles