Eesti ehitusmees suri Soomes saadud vigastustesse

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome kiirabi.
Soome kiirabi. Foto: AP / Scanpix

Tampere piirkonnas eile hommikul ühel ehitusplatsil arvatavasti tööõnnetuses ülirängalt vigastada saanud Eestist pärit ehitaja suri hiljem haiglas.

1977. aastal sündinud mees sai ilmselt mõne meetri kõrguselt tõstukikorvist alla kukkudes tõsiseid aju- ja kopsukahjustusi ning ta viidi kriitilises seisundis kohaliku ülikooli haiglasse. Arstide pingutustest hoolimata kannatanu siiski suri õhtupoolikul, vahendas Iltalehti agentuuri STT.

Onkinieme kandis asuvas tööstuskompleksis juhtunu on endiselt segane, sest politseile õnnetusest teatanud teine mees, ilmselt samuti Eestist pärit, kadus enne korravalvurite saabumist teadmata suunas ning tema telefon enam ei vasta.

Tampere politsei otsib pealtnägijaid ning palub neil helistada numbril +358 (0) 71 8745 800. Traagiline õnnetus juhtus laupäeva hommikul veidi enne kella üheksat.

Kannatanu taskust leitud dokumentide kohaselt on ta sündinud 1977. aastal ning elab püsivalt Eestis. Tema pere loodetakse leida siinsete politseinike abiga.

Politsei andmetel ei oleks keegi tõstukit eile üldse kasutama pidanud, sest ehitusplatsil kavatseti teha vaid mõningaid koristustöid. Esialgu eeldatakse siiski, et tegu oli tööõnnetuse ja mitte millegi muuga, kuid täpsema selguse asjasse toob uurimine.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles