Tallinnast veeti minema üle 25 000 kuupmeetri lund

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumevedu Tallinnas.
Lumevedu Tallinnas. Foto: Toomas Huik

23. veebruarist kuni 26. veebruari varahommikuni vedasid tänavapuhastusfirmad Tallinna tänavatelt välja 25 271 kuupmeetrit lund.


Vabariigi aastapäevale pühendatud kaitsejõudude paraadile eelneval päeval vedas Tänavapuhastuse AS Vabaduse väljakult ja seda ümbritsevatelt tänavatelt minema 6594 kuupmeetrit lund. Kokku veeti aastapäeva ürituste eelsel õhtul ja ööl linnast ära 9014 kuupmeetrit lund.

Eile õhtul ja möödunud ööl veeti välja 7927 kuupmeetrit lund. Sellest 4440 kuupmeetrit vedas minema Teho Eesti Teehoolduse OÜ, kelle puhastada on Tallinna ida- ja lõunapiirkond, kuhu kuulub ka kõige suurema elanike arvuga Lasnamäe linnaosa.

Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg ütles, et lume väljavedu magistraaltänavate ohtlikest kohtadest jätkub ka nädalavahetuse öötundidel. «Sõidukijuhtidel palume olla lumeveo piirkondades eriti tähelepanelikud ja valmis tuleb olla ka lühiajalisteks liikluse peatumisteks,» hoiatas Sulg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles