Laulasmaa spaa sulges raskuste tõttu taas hotelli ja restorani uksed

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praeguseks enam kui pool aastat suletud olnud Laulasmaa spaakompleksi operaator ja juhtkond vahetus korduvalt, kuid selle omanikuks jäi ikka ettevõtja Tõnu Laagi omanduses olev AS Fablio.
Praeguseks enam kui pool aastat suletud olnud Laulasmaa spaakompleksi operaator ja juhtkond vahetus korduvalt, kuid selle omanikuks jäi ikka ettevõtja Tõnu Laagi omanduses olev AS Fablio. Foto: Marina Puškar / Postimees

Reedel sulges pankroti läbi elanud ja mullu kevadel teise käitaja all uuesti tegutsema hakanud Laulasmaa spaa majandusraskuste tõttu taas oma hotelli ja restorani uksed.


Laulasmaa Resort Spa kodulehel ripub teade, et hotell ja restoran on ajutiselt suletud ja ettevõte palub klientidelt vabandust neile tekitatud ebamugavuste pärast. Äriregistri andmetel ületab samanimelise osaühingu maksuvõlg poolt miljonit krooni. Spaakeskuse käitaja ja juhtkond on mitu korda vahetunud, kuid selle omanikuks on endiselt Tõnu Laagi omanduses olev haldusfirma AS Fablio. Juhtkonda on kuulunud veel ka Gunnar Laak ja Kristin Laak, mis näitab, et suuresti on tegu perefirmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles