Pallasti tänava uuendamine jääb ka tänavu ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viletsas seisus Pallasti tänava remont lükkub veel ühe aasta võrra edasi.
Viletsas seisus Pallasti tänava remont lükkub veel ühe aasta võrra edasi. Foto: Liis Treimann

Pallasti tänav oli esialgu Tallinna tänavuse kapitaalremondi plaanis, aga kuna nüüd selgus, et Tallinna Küte hakkab euroraha toel sealkandis väikseid katlamaju lammutama ja soojatorustikke uuendama, siis ei ole linna kommunaalametil mõtet Pallasti tänavat kapitaalselt remontima hakata.


Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš ütles, et tänavuste tee-ehituse ja kapitaalremondi plaanide kooskõlastamisel selgus tõesti, et Tallinna Küte hakkab järgmisel aastal Pallasti tänava kandis töid tegema. Sellest lähtuvalt loobus ka linnavalitsus tänavu kapitaalremondist, kuigi see töö oli plaanitud juba eelmisesse aastasse ning isegi vastav projekt on olemas. Ei ole ju mõtet linna raha raisata ning lasta Tallinna Küttel vastremonditud tänav kohe uuesti üles kaevata.

Pallasti tänav aga lausa karjub remondi järele. Üks tallinlane saatis Postimees.ee`le vihje, et pärast esimest selleaastast sula on juba niigi hullus seisus olevasse teekattesse tohutud teravate servadega löökaugud tekkinud. Seetõttu on Pallasti tänaval võimalik liigelda vaid maasturite või veelgi suuremate autodega. Samas on aga see tee, kust pääseb Tartu maantee poolt tulles otse Kumu juurde ning seetõttu liigub seal ka palju turistide busse.

Kommunaalameti juhataja asetäitja Peep Koppel ütles, et kindlasti tehakse Pallasti tänaval sel aastal jooksvat remonti, et teekatte seisukorda vähegi parandada.

Ta lisas, et igal kevadel on kommunaalamet löökauke parandama hakanud ja teeb seda ka tänavu. Kuna aga lumekoristuse ja väljaveo raha tuleb löökaukude parandamisega ühelt eelarverealt, siis võib oletada, et augulappimise summad jäävad tänavu väiksemaks.

«Kui praegu auke lappida, siis tehakse seda talvise asfaldiga ning kevadel on vaja kõik jälle üle teha,» selgitas Koppel. «Kui vähegi kannatab, siis veaks praegu lund välja ning asuks aukude lappimise juurde veidi hiljem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles