Puiatu erikooli uueks juhiks saab endine Viljandi vangla direktor

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Reedik Viljandi noortevangla direktorina.
Arvo Reedik Viljandi noortevangla direktorina. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Haridus- ja teadusministeeriumi komisjon otsustas haridus- ja teadusminister Tõnis Lukasele teha ettepaneku nimetada Puiatu erikooli juhiks endine Viljandi noortevangla direktor Arvo Reedik.

Ministeeriumi pressiesindaja Tarmu Kurm ütles Postimees.ee’le, et komisjon oli Reediku suhtes üksmeelne. Reedik oli ainuke kandidaat, kes ametikohale väljakuulutatud konkursil osales.

Komisjoni kuulusid ministeeriumi esindajad, Puiatu erikooli õpetaja ja kooli nõukogu esindaja ning Pärsti vallavanem.

Komisjon leidis, et Reedik vastab erikooli direktori ametikohale esitatavatele nõuetele ja lisaks on tal suured kogemused tööks noortega.

Viimati töötas Reedik Viljandi noortevangla direktorina kuni asutuse sulgemiseni 1. mail. Aastail 1992-2006 juhtis ta aga Pärnu vanglat.

Kui Lukas kandidatuuri heaks kiidab, alustab Reedik uues ametis tööd kahe nädala jooksul.

Haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas rahuldas Puiatu erikooli eelmise direktori Toivo Luige lahkumisavalduse juuni keskel. Luik esitas avalduse omal soovil.

Mai keskpaigas Puiatu erikoolis tehtud kontrolli käigus tuvastati, et teiste tõsiste rikkumiste seas väärkohtleb kooli personal lapsi nii kehaliselt kui vaimselt.

SAMAL TEEMAL! Puiatu erikooli direktor lahkus vabatahtlikult ametist 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles