Rannapiiga leidis uue armastuse

Ester Põldma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm meetrit mereni: Terje Lindau-Kuuma nägu räägib enda eest – sellelt peegeldub puhas rõõm vastu sügist valmis saanud mereandide restoranist. Tema jalge ees lebab ruhe, algeline ühepuupaat, ja pea kohal laotab oksi õunapuu, mis sirgub keset terrassi.
Kolm meetrit mereni: Terje Lindau-Kuuma nägu räägib enda eest – sellelt peegeldub puhas rõõm vastu sügist valmis saanud mereandide restoranist. Tema jalge ees lebab ruhe, algeline ühepuupaat, ja pea kohal laotab oksi õunapuu, mis sirgub keset terrassi. Foto: Priit Põldma

Kui silm särab ja pealehakkamist jagub, võib elu unistuse viia ellu ka siis, kui selleks pealtnäha formaalne ettevalmistus puudub. Tulemus on kaugele näha ja suuga maitsta.

Umbes 30 kilomeetrit pealinnast Peterburi suunda ja siis veel natuke mööda looklevat metsateed sõita jääb üks väike armas, võib öelda, et isegi unine kalurikülake Neeme. Sealt veel õige pisut, kuni hakkavad paistma väikeste jahtide mastid ja siledal sadamaveel kõikuvad paadid – just siit paremalt leiab silm uhke puust maja. Ruhe. Ja selle silmatorkava uushoone terrassiplatsil püüab saabujate pilku mustvalges kleidikeses ja tuules lehvivate juustega naine. Terje Lindau-Kuum (33).

Neeme ja Terje on kokku kuulunud juba 15 aastat. Selle aasta augustist kaunistab seda liitu ametlikult veel kolmaski – mereandide restoran Ruhe. Terje viimase aasta konkurentsitu kirg ja armastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles