Võõrkeelsus viib ettevõtteid edasi

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Paananeni arvates ei tasu vastandada põhiseaduslikku kohustust hoida eesti keelt ja kultuuri ning võimalust luua riigile lisaväärtust, olles avatud laiemale inglise ja vene keele kasutamisele.
Tiit Paananeni arvates ei tasu vastandada põhiseaduslikku kohustust hoida eesti keelt ja kultuuri ning võimalust luua riigile lisaväärtust, olles avatud laiemale inglise ja vene keele kasutamisele. Foto: Toomas Huik

 Infotehnoloogiaekspert Tiit Paananen leiab, et Eesti IT-hariduse kvaliteet peaks olema selline, et tudeng ei tunneks ennast õppejõust targemana.

Infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liidu (ITL) juhatuse liige ja IT Akadeemia juhtkomisjoni esimees, septembris Skype Eesti juhi kohalt lahkunud Tiit Paananen usub, et konkurentsivõime säilitamiseks peab hulk Eesti ettevõtteid hakkama töökeskkonnas kasutama inglise või vene keelt.

Kuidas esimene kuu pärast Skype’ist lahkumist on möödunud, olete saanud puhata?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles