Sergei Zenjovilt Ukrainas kaks väravat

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Välisklubides pallivatest Eesti jalgpallikoondislastest paistis nädalavahetusel positiivselt enim silma Sergei Zenjov, kes kõmmutas Ukrainas Lvivi Karpatõ ridades kaks väravat ja aitas meeskonna 3:1 võiduni Zaporižja Metallurgi üle. Turniirtabelis kerkis Karpatõ nüüd kaheksandaks.


Bundesligas ei käinud kõige paremini aga hooaega hästi alustanud Ragnar Klavani ja FC Augsburgi käsi. Võõrsil asuti Schalke vastu küll 1:0 juhtima, kuid 15. minutil tõmbas Klavan karistusalas vastase maha, teenis punase kaardi ja lisaks anti võõrustajatele penalti. Lõpuks sai Schalke 4:1 võidu. Augsburg on tabelis 12. kohal.

Eesti koondise kaitsjatest põhjustas nädalavahetusel penalti ka Enar Jääger, kelle tööandja Lierse teenis Belgia kõrgliigas siiski tabeli viimase, Monsi üle 2:1 võidu. Jääger tegi kaasa terve kohtumise, Lierse on tabelis kümnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles