Teerajajate allee sai kaks jäljepaari lisaks

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjandusteadlane ja elulugude koguja Rutt Hinrikus ning tudengisatelliidi lennutamisega tuntuks saanud füüsik Mart Noorma on need kaks tartlast, kelle jäljed lisandusid Tartu teerajajate alleele möödunud aastal.
Kirjandusteadlane ja elulugude koguja Rutt Hinrikus ning tudengisatelliidi lennutamisega tuntuks saanud füüsik Mart Noorma on need kaks tartlast, kelle jäljed lisandusid Tartu teerajajate alleele möödunud aastal. Foto: Kristjan Teedema

Kirjandusteadlane ja elulugude koguja Rutt Hinrikus ning tudengisatelliidi lennutamisega tuntuks saanud füüsik Mart Noorma on need kaks tartlast, kelle jäljed lisandusid Tartu teerajajate alleele.

Hinrikus oli üheksaliikmelise žürii valik. Noorma aga ülekaalukalt rahvahääletuse võitja, internetis anti rahvahääletusel kokku 1200 häält.

Pronksist jalajäljed valmistas seegi kord skulptor Bruno Kadak. Nüüd on neid Tasku keskuse kõrval kõnniteel juba tosin paari. Koos Tartu vaimu nähtamatute jälgedega kuraditosin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles