Jukud hangivad julgust ja teadmisi akadeemiast

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JukuAkadeemia õpilased saavad endale kuldse kirjaga matrikli, kuhu pannakse kirja kõik tegevused ja selleks kulunud tunnid. Pildil esimeses reas (vasakult) Rainis Kollina ja Robin Kull, keskel (vasakult) Reili Vulff, Anete Aasmäe ja Claudia Tristen Värv ning taga (vasakult) Timmu Õunapuu, Eva-Lotta Unt ja Robin Tammemägi. Timmu Õunapuu käib viiendas klassis, kõik teised kuuendas.
JukuAkadeemia õpilased saavad endale kuldse kirjaga matrikli, kuhu pannakse kirja kõik tegevused ja selleks kulunud tunnid. Pildil esimeses reas (vasakult) Rainis Kollina ja Robin Kull, keskel (vasakult) Reili Vulff, Anete Aasmäe ja Claudia Tristen Värv ning taga (vasakult) Timmu Õunapuu, Eva-Lotta Unt ja Robin Tammemägi. Timmu Õunapuu käib viiendas klassis, kõik teised kuuendas. Foto: Kristjan Teedema

Eile hommikul Kongutas kooli jõudnud lastel oli haruldane päev. Paljud olid laupäeval telerist pidulikku auhinnagalat vaadanud, koolis pakuti esmaspäeval tähtsa riikliku tunnustuse puhul torti aga lausa hommikusöögiks.

Üritusel «Eestimaa õpib ja tänab» anti Konguta koolile JukuAkadeemia nime kandva projekti eest kaalukas autasu – väike, aga raske metallist poisikuju. Ühest küljest anti see projekti eest, sisuliselt aga kiideti aastaid koolis tehtud tööd.

JukuAkadeemia on loodud selleks, et saavutada palju igatsetud tulemust: innustada lapsi õppima ja tekitada neis huvi teaduse vastu. Ja nagu tundub, siis edukalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles