Vanatehnikahuvilised lõpetasid hooaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagadi vanatehnika laadal leidub vanu võrre, mootorrattaosi ja isegi autojuppe.
Tagadi vanatehnika laadal leidub vanu võrre, mootorrattaosi ja isegi autojuppe. Foto: Unic-Moto

Vanamootorrattaklubi Unic-Moto eestvedamisel toimus nädalavahetusel Harjumaal Tagadil restauraatorite päev, mis tõi kokku sadu kaupmehi ja tuhandeid ostjaid Eestist, Soomest, Lätist, Leedust ning Tšehhist.

Kui Unic-Moto 18 aastat tagasi restauraatorite päevi korraldama hakkas, tähendas see mõnekümne asjahuvilise kokkutulekut, kes sõitsid üle Eesti kokku tsikli- ja autojuppe vahetama. «Keegi ei osanud arvata, et sellest selline rahvusvaheline üritus saab,» sõnab klubi juhatuse liige Avo Kompus.

Kuigi ürituse põhirõhk on vanatehnikal ja Eesti vanatehnikaajalool ning suunatud kõigile, kes tegelevad tehnika restaureerimisega või saavad restauraatoreid nende töös ja hobis aidata, on rahvasuus Tagadi laadaks nimetatav restauraatorite päev muutunud aasta-aastalt rohkem üldisemaks vanavara ostu-, müügi- ja vahetuskohaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles