Simson ei kavatse Lausingu vastu kohtusse minna

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson.
Kadri Simson. Foto: Urmas Luik

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson ei kavatse teda tundmatu päritoluga raha andmises süüdistava Tarmo Lausingu vastu kohtusse pöörduda, sest talle piisab, kui Lausing pärast valimisi vabandust palub.

Simson ütles «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus, et tema ei ole Lausingule andnud tundmatu päritoluga 350 000 krooni sularahas, nagu mees seda väidab, kuid samas ei kavatse ta endise keskerakondlase vastu kohtusse pöörduda.

«Olen piisavalt kaua poliitikas olnud, ma tean, milliseid skandaale tehakse vahetult enne valimisi ja tegelikult, teades Tarmo Lausingut ja Henri Kaselot kui väga toredaid kunagisi Keskerakonna noortekogu esimehi, eeldan, et kui neist midagi sellest vanast ajast alles on jäänud, mulle piisab, kui nad pärast valimisi minu ees vabandavad,» sõnas Simson.

Ta rõhutas ka, et andis Lausingule raha Keskerakonnast lahus oleva MTÜ Keskerakonna Noortekogu toetamiseks, kes vajas oma ürituste jaoks üksikiskute annetusi, kuid et see on selgelt lahus erakonna tegevusest.

Keskerakonna fraktsiooni esimehe sõnul on ta sügavalt nördinud, et peab nende noorte meestega vaidlema, kuid põhjendas soovimatust end kohtus kaitsta vanasõnaga, mis õpetab, et seaga ei maksa mutta maadlema minna - siga saab palju lusti, sina saad lihtsalt sopaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles