Riigid jahivad ManU supertalenti

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adnan Januzaj (keskel) karjäär ManUs on alanud paljulubavalt. Siiski on päevakorral küsimused, mis saab noormehest edasi nii rahvuskoondise kui ka klubi tasandil.
Adnan Januzaj (keskel) karjäär ManUs on alanud paljulubavalt. Siiski on päevakorral küsimused, mis saab noormehest edasi nii rahvuskoondise kui ka klubi tasandil. Foto: AP/Scanpix

Jalgpallimaailma üks suuremaid talente Adnan Januzaj pole seni esindanud ühtegi koondist, tema valikusse kuulub koguni kuus riiki.

Eelmise hooaja lõpus lausus Manchester Unitedi jalgpalliklubi juhendaja Sir Alex Ferguson kiidusõnu noormängija Adnan Januzaj kohta. Laupäeval tegi 18-aastane noormees oma nime üle ilma kuulsaks, kui ta pääses Premier League’is esmakordselt ManU algkoosseisu ja tema kaks väravat tõid Man­chesteri klubile võõrsil Sunderlandi üle 2:1 võidu. Siiski on seoses temaga õhus väga palju huvipakkuvaid küsimusi.

Esmalt muretsevad ManU fännid, et mis saab mehest hooaja lõppedes, kuna Januzaj leping Manchesteri klubiga saab suve hakul läbi. Seega seisavad ukse taga juba järjekorras nii Manchester City, Londoni Chelsea kui ka Madridi Real, et andekat tulevikumeest endale saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles