Tamme kool võitleb ideaalse maja eest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastal 2015 valmivasse Tamme gümnaasiumi majja pääseb läbi klaasfassaadi viivast peauksest. Klaasseina taga avaneb läbi kolme korruse ulatuv avar aatrium.
Aastal 2015 valmivasse Tamme gümnaasiumi majja pääseb läbi klaasfassaadi viivast peauksest. Klaasseina taga avaneb läbi kolme korruse ulatuv avar aatrium. Foto: AS Amhold

Nooruse tänava vanast koolimajast uue riigigümnaasiumi kujundamisse aktiivselt sekkunud koolipere on saamas enda hinnangul ideaalilähedast õpikeskkonda.

Tamme gümnaasiumi jagamist põhikooliks ja gümnaasiumiks saatis algul suur vastuseis. «Nostalgia on tähtis asi, kuid kooli tingimusi on vaja parandada,» rõhutas Tamme gümnaasiumi direktor Vallo Reimaa, kelle sõnul on praegune maja liialt tihedalt õpilastest tuubil.

Reimaa on enda kinnitusel pidanud maha arvukalt vaidlusi ja nõudnud ümbertegemisi, et 2015. aasta sügisel saaksid Tammelinna gümnasistid hakata õppima võimalikult heas koolimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles