«Pealtnägija»: hooldekodust põgenenud mehe rünnaku ohver suri

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valkla hooldekodu.
Valkla hooldekodu. Foto: infoweb.ee

«Pealtnägija» kirjutas täna oma Facebooki lehel, et augusti keskel Valklas sealse hooldekodu elaniku rünnaku ohvriks langenud mees suri möödunud nädala algul.


«Rünnakus kannatada saanud mees suri eelmise nädala algul. Ehkki tema lähedaste sõnul käitus 43-aastane mees pärast peksasaamist väga kummaliselt ja kannatas meeleoluhäirete all, näitas ametlik lahkamine, et surma põhjustas südamepuudulikkus,» seisab saate Facebooki lehel.

«Kuigi surma seostamine rünnakuga on spekulatiivne, annab see Kuusalu valla aktivistidele enda sõnul veel rohkem põhjust, et jätkata võitlust hooldekodu ümberkujundamise vastu,» seisab samuti teates.

«Pealtnägija» tõi septembri lõpus vaatajateni loo Valklast, kus sealsest erihooldekodust põgenevad patsiendid tekitavad kohalike elanike seas meelehärmi. Kõige rängem intsident juhtus augusti keskel, kui kurttumm mees, kes on kohtuga erihooldele määratud, pani plehku, tungis metsatallu ja peksis seal elavat meesterahvast ja röövis temalt ning juures olnud 8-aastaselt poisilt muuhulgas raha ja telefoni. Sama hoolealune on hooldekodust põgenenud juba üheksa korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles