Piirissaarele kerkib uus radaritorn

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirissaarele Tooni külla saabus eile kopp, mis alustas kohe ka uue radaritorni ehituse ettevalmistamist. Praegune radaritorn võetakse pärast uue seiresüsteemi valmimist maha.
Piirissaarele Tooni külla saabus eile kopp, mis alustas kohe ka uue radaritorni ehituse ettevalmistamist. Praegune radaritorn võetakse pärast uue seiresüsteemi valmimist maha. Foto: Vitali Trots

Reisiparvlaev Koidula sõidutas eile hommikul suurelt maalt Piirissaarele kaks koppa, mis hakkavad Tooni külas pinda ette valmistama uuele, praegusest tükk maad kõrgemale radaritornile.

«Töömehed juba askeldavad siin,» teatas Piirissaare vallavanem Siim Avi eile keskpäeval. Ka vallavanem oli parajasti tulevasest ehitustandrist veidi eemal asuvast vallamajast eemal füüsilist tööd tegemas.

«Torni üks vant jääb valla maale, andsime riigile selle maatüki kasutamiseks õiguse,» selgitas Avi. «Nüüd on siit vaja maha võtta kolm puud, mis töömeestele ette jäävad. Saame neist hulga kütet arstipunkti ja ehk ka vallamaja jaoks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles