Veekeetja vali pere janu järgi

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Pahk näitab enim müüdud 13,90-euroseid Sencori veekeetjaid, millel on kõik põhifunktsioonid.
Tarmo Pahk näitab enim müüdud 13,90-euroseid Sencori veekeetjaid, millel on kõik põhifunktsioonid. Foto: Mihkel Maripuu

Kuigi veekeetja ostmine pole raketiteadus, võib suuremas poes siiski silme eest kirjuks minna: riiulitel on mitmekümneid eri firmade kanne, mis maksavad 10–240 eurot. Experti tehnikakaupluste kodumasinate tootejuhi Tarmo Pahki kinnitusel oskavad need kõik, ka soodsamad, lihtsalt, ohutult ja mugavalt vett soojaks ajada.

Pahk näitab müüduimat Sencori veekeetjate sarja, mille disain ja soodne hind – 13,90 eurot – on meeltmööda paljudele. Neil plastkannudel on olemas kõik peamised funktsioonid: veetaseme näit mõlemal küljel, automaatne väljalülitus, katlakivifilter, alus, millel saab kannu pöörata 360 kraadi (mugav lahendus, nii parema- kui ka vasakukäelisele kasutajale), ja aluse sisse keritav juhe.

Pahki kinnitusel on katmata küttekehaga ning automaatse väljalülituseta veekeetjad ajalugu. «Praegu on ka kõige odavamad veekeetjad siledapõhjalised ehk kaetud küttekehaga. Samuti pole enam müügil veekeetjaid, mis ise välja ei lülituks,» rääkis Pahk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles