Hokivaidlus – kas juhatus astus tagasi ja millal valida president

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhatajas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Mölder.
Jaan Mölder. Foto: Raigo Pajula

Teisipäev, 15. oktoober, tuleb huvitav päev. Selleks kuupäevaks on kokku kutsutud Eesti jäähokiliidu erakorraline üldkogu, et valida alaliidule president ja kuu tagasi täies koosseisus tagasi astunud juhatusse uued inimesed. Kuid täpselt samaks ajaks – teisipäeval kella 14ks – kuulutasid tagasiastunud juhatuse kolm liiget välja sellesama, juba tegevusest loobunud juhatuse koosoleku.

Mõlemad koosolekud on planeeritud Pirita teel asuvasse EOK majja, erinevad on vaid ruumid. Üldkogu peaks toimuma EOK nõupidamiste saalis, juhatuse koosolek aga hokiliidu kontoris.

Nädal tagasi alaliidu senise presidendi Jaan Möldri klubidele saadetud erakorralise üldkogu kutses on kirjas vaid üks päevakorrapunkt: alaliidu presidendi ja juhatuse valimine. Lisaks on kirjas täpsustatud, millistel tingimustel saab kandideerida ja hääletada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles