Rock alistas Baronsi, Talts tagasi rivis

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Rocki korvpallimeeskond alistas oma Balti liiga avamängus Riia Barons Kvartalsi 64:58. Tartlased kontrollisid tervet kohtumist ja suutsid suuri ärakukkumisi vältida, kuigi peatreener Gert Kullamäe sõnul oli probleeme küllaga. «Rünnakul viskasime liiga palju lihtsatest kohtadest mööda, tegime suure töö ära, aga visetel eksiti lubamatult palju, selle peame korda saama,» sõnas Kullamäe. «Ka lauapallide osas on probleeme palju, mingitel hetkedel unustatakse blokeerimine täiesti ära ja vastased saavad liiga kergelt ründelauast palle. Selle kallal peame samuti veel palju vaeva nägema.»

Kullamäe sõnul püütakse kõik vastased 50–60 punkti peal hoida. «Kui suudame kaitses lasta vastastel mitte üle 60 punkti visata, suudame kõigiga mängida,» usub Kullamäe.

Pärast Eesti rahvuskoondise mängus saadud põlvevigastust oli Rocki ridades sel hooajal esmakordselt väljakul Janar Talts, kes tegi juhendaja sõnul hea esituse. «Janari panust on raske üle hinnata, lisaks punktidele ja lauapallidele avaldub tema kasutegur paljus muus – mängu lugemises ja kaitsetöös. Pärast kuu aja pikkust pausi sai ta väga hästi hakkama,» kommenteeris Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles