MTÜ Loodusajakiri saatis Afganistani lugemisvara

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväelased loodusajakirju sirvimas.
Kaitseväelased loodusajakirju sirvimas. Foto: Kaitseväe peastaap

MTÜ Loodusajakiri saatis Afganistani Eesti kontingendile loodusest ja teadusest kirjutavaid ajakirju Eesti Loodus, Horisont, Loodusesõber ja Eesti Mets.

«Tahtsime toetada Eesti poisse, et seal kaugel maal oleks neil ikka Eesti loodus südames ja hinge lähedal,» ütles MTÜ Loodusajakiri reklaamijuht Elo Algma, vahendas kaitseväe peastaabi pressiesindaja.

«Tänan MTÜd Loodusajakiri meile saadetud ajakirjade eest ning mul on siiralt hea meel, et meie sõduriteni jõuab ka tõsist, populaarteadusikku kirjandust,» ütles
Eesti kontingendi ülem kolonelleitnant Kajari Klettenberg.

«Kodust eemal olles on igasugune toetus äärmiselt oluline, see näitab, et Eesti inimesed peavad meid meeles ja hindavad meie panust,» lisas kolonelleitnant Klettenberg.

Afganistanis teenib praegu pea 150 kaitseväelast. Jalaväekompanii Estcoy-9 teenib Suurbritannia juhitava Helmandi väekoondise koosseisus Nad-e-Ali piirkonnas. Lisaks jalaväelastele teenivad rahutus Helmandi provintsis logistiline toetuselement NSE-8, staabiohvitserid ja staabiallohvitserid.

Kaitsevägi osaleb NATO juhitud sõjalisel operatsioonil Afganistani rahvusvaheliste julgeolekutagamisjõudude ISAF koosseisus alates 2003. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles