Kolme hukkunuga avarii põhjustanud noormees tunnistas oma süüd

Martti Kass
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäo lähedal toimunud raskes liiklusõnnetuses hukkus kolm inimest.
Mäo lähedal toimunud raskes liiklusõnnetuses hukkus kolm inimest. Foto: Politsei

Täna kohtu ette astunud kolme inimese surmaga lõppenud avarii põhjustamises süüdistatud noor rallisõitja Joosep Laiksoo tunnistas kohtus oma süüd.


Pärnu maakohtu pressiesindaja Elo Kirsipuu kinnitas Postimees.ee’le, et Laiksoo tunnistas oma süüd liiklusõnnetuse põhjustamises.

«Protsessiga jõuti lõpule ja otsus kuulutatakse välja neljapäeval kell 9.30,» lisas Kirsipuu.

Varem on traagilise õnnetuse põhjustamises süüdistatud Laiksoo öelnud, et ei mäleta õnnetusest midagi. Pältnägijate sõnul võis 17-aastane autojuht roolis magama jääda.

Traagiline liiklusõnnetus juhtus 8. detsembril kella 16.53 ajal Mäo lähedal Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 91. kilomeetril, kus Tallinna suunas liikunud Laiksoo juhitud Volvo kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutulnud Žiguliga, milles viibinud vanem abielupaar hukkus.

Žigulile omakorda sõitis tagant otsa Seat, mille juht hukkus samuti.

Kuna õnnetuse arvataval põhjustajal Joosep Laiksool oli piiratud juhtimisõigus, oleks ta tohtinud autot juhtida vaid vanema ja piisavalt kogenud juhi saatel, kuid noormees oli autos üksi.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles