Prokurör: kurikamõrva ja uue rünnaku vahel on sarnasusi

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotorobot Snelli pargi kurikamõrvarist.
Fotorobot Snelli pargi kurikamõrvarist. Foto: Politsei

Kahe neiu rünnakut läinud reedel ja eelmise aasta novembris toimunud kurikamõrva juhtumit on veel vara seostada, ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri prokurör Ainar Kolk.

Teatud paralleele saab tema kinnitusel siiski tuua: näiteks toimusid rünnakud samas piirkonnas ja nende käekiri on samuti sarnane. «Samas aga erinevad isikukirjeldused,» ütles Kolk Kuku raadio saatele «Päevapilk».

Uus rünnak, milles tundmatu mees peksis kahte noort naist raudkangiga, toimus 5. märtsil kella 19.30 ajal Õle tänaval.

Kolgi sõnul saab avalikkusele juhtunu kohta praegu öelda vaid niipalju, et 16- ja 18-aastane neiu jalutasid reedel kodu poole, kui neist möödus midagi vene keeles
omaette pomisenud mees, kes pöördus äkitselt ümber, läks tütarlastele järele ja hakkas neid pikliku rauast esemega lööma.

Tüdrukud jooksid eemale, kuid ründaja järgnes neile. Siis aga ilmusid piirkonda juhuslikud möödakäijad ja ründaja põgenes.

Tüdrukud said kannatada, kuid nende vigastused ei olnud Kolgi kinnitusel väga rasked. Rünnakus kasutatud metallist eset pole politsei veel leidnud.

Prokuröri kinnitusel on neil viimase juhtumiga seoses olemas paremad isikukirjeldused kui novembris rünnanud mehe kohta.

Kolk lisas, et politsei otsib tunnistajaid ja tegeleb paralleelselt nii uue rünnaku kui ka kurikamõrvari juhtumiga.

Möödunud aasta 23. novembril ründas pesapallikurikaga relvastatud kurjategija Tallinnas Šnelli pargis kahte
naist, kellest üks suri saadud vigastustesse.

Prokurör rõhutas, et novembrikuise juhtumi kallal on politsei teinud palju mahukat tööd ja järk-järgult on süüdlasele lähemale jõutud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles