Jäätükiga viga saanud neiu on endiselt intensiivravis

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamaja trollipeatuses tabas katuselt kukkunud jäätükk 15-aastast tüdrukut.
Kaubamaja trollipeatuses tabas katuselt kukkunud jäätükk 15-aastast tüdrukut. Foto: Mihkel Maripuu

Eile Tallinna kesklinnas katuselt kukkunud jäätükiga raskelt viga saanud tüdruku seisund on endiselt raske ja ta viibib regionaalhaigla intensiivravi osakonnas.


Põhja-Eesti regionaalhaigla kommunikatsioonijuht Inga Lill ütles täna hommikul, et tüdruk toodi eile haiglasse üliraskete vigastustega ja arstid teevad kõik selleks, et tema elu päästa.

Eile kella 15.30 ajal sai Tallinnas Kaubamaja tänaval katuselt alla kukkunud jääkamaka tõttu üliraskeid vigastusi 15-aastane tütarlaps.

Juhtumi kohta algatati kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist ettevaatamatusest. Süüdimõistmisel ootab selle eest kas rahaline karistus või kuni üheaastane vangistus.

Kõigil, kes nägid juhtumit pealt, palutakse ühendust võtta Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talitusega numbril 52 94 774 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles