Üks Halinga avariis vigastada saanud Läti kodanik suri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Pärnumaal Halingal.
Avarii Pärnumaal Halingal. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnumaal Halingal juhtunud raskes liiklusõnnetuses sai viga neli Läti kodanikku, liiklus piirkonnas on häiritud.


Õnnetus juhtus kell 8.51 Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 103. kilomeetril. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Mihkel Loide sõnul sooritas Tallinna suunas liikunud Läti numbrimärkidega BMW ristmikul möödasõitu. «Ta tegi seda ristmiku mõjualas, kus see pole lubatud ja põrkas kokku vastu tulnud Toyota Avensisega,» ütles Loide.

Viga said neli BMWs olnud Läti kodanikku, kes toimetati Pärnu haiglasse. Samuti viidi haiglasse Toyotas olnud kaks naisterahvast, kelle vigastused olid kergemad, sest neil olid turvavööd kinnitatud.

Toyotat juhtis 1975. aastal sündinud Kristel ja kõrvalistuja oli 1982. aastal sündinud Anastassia. Sõiduautot BMW juhtis 1987. aastal sündinud Deniss, kaasreisijateks olid 1990. aastal sündinud Ruslans, 1988. aastal sündinud Jurijs. Teel haiglasse suri 1988. aastal sündinud Aleksandrs.

Loide märkis, et õnnetuskohal oli halb nähtavus, seal sadas lund ja tee oli libe.

Pärnu politseijaoskonna patrullteenistuse juht Imre Veber sõnas, et inimesed peavad olema väga hoolikad: üks päev paistab päike ja on sula, järgmisel päeval on valitsemas talv. Ta lisas, et õnnetuse hetkel oli teel lörtsisegu ja libe ning nähtavus halb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles