Michalil on hea meel endiste tipprahvaliitlaste valiku üle

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna peasekretär Kristen Michal
Reformierakonna peasekretär Kristen Michal Foto: Peeter Langovits

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal kinnitas, et kolme endise rahvaliitlase avaldused Reformierakonda astumiseks on laekunud ning lähevad piirkondadesse, kus nende vastuvõtmise otsus tehakse ilmselt lähima nädala jooksul.


«Reformierakond on Rahvaliitu näinud alati parempoolse maailmavaatega erakonnana ning meile on teretulnud kõik eestimeelsed ja edumeelsed inimesed, kelle jaoks on olulised need asjad, mida riik ja rahvas täna teevad. Olgu selleks siis struktuursed reformid või eurotsooniga liitumise jaoks pingutused,» ütles Michal.

Tema sõnul pidasid Tarmo Mänd, Aivar Sõerd ja Kaja Sepp vastuvõetamatuks oma erakonna vaikset vasakpoolsemaks muutmist ja katset seda nihutada Jüri Pihli juhitud sotsialistide allüksuseks. «Arvan, et nad pole ainukesed, kellele see meelehärmi teeb ja kui vaadata tänast olukorda, kus vasakpoolsed on suutnud raskustesse juhtida Eesti pealinna ja veel mõne suurema koha, siis on arusaadav, et Eesti riigi tuleviku jaoks tuleb teha valikuid,» märkis Michal.

Peasekretär lisas, et tal on hea meel nende valiku üle. «Oleme valmis alati tervitama uusi liitujaid, kelle jaoks on tähtsad parempoolsed väärtused, eriti tänasel kriitilisel ajajärgul Eesti riigi ja rahva jaoks,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles