Tarmo Mänd: Rahvaliidu tulevik sõltub erakonna juhtide otsustest

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Mänd.
Tarmo Mänd. Foto: Toomas Huik

Rahvaliidu endine kõrge liige Tarmo Mänd ütles, et esitas avalduse Reformierakonda astumiseks selle esimehele täna.


Rahvaliidust lahkumist põhjendas ta maailmavaatelise küsimusena. «Reformierakond on maailmavaatelt kõige sobivam. Kevadistest koalitsioonikõnelustest on meie koostöö olnud mõistev ning konstruktiivne ka riigikogu rahanduskomisjonis,» ütles ta Postimees.ee'le.

Milliseks kujuneb Rahvaliidu tulevik, sõltub tema sõnul erakonna juhtide otsustest.

Kuigi Rahvaliidu juht Karel Rüütli nõudis täna parteid vahetanud Männi lahkumist riigikogust, kinnitas Mänd BNSile, et parlamendist äramineku kavatsust tal pole.

Tarmo Mänd oli Rahvaliidu liige alates 2001. aastast ja kuulus erakonna olulisemate otsustajate ringi, olles muu hulgas üks erakonna majandusideoloogidest. Aastatel 2001-2006, mil president oli Rahvaliidu toetatud Arnold Rüütel, juhtis Mänd presidendi kantseleid.

Aastal 2007 sai Mänd riigikokku, kus ta kuulub mõjukasse rahanduskomisjoni ja riigieelarve kontrollikomisjoni. 2007. aasta riigikogu valimistel kogus Mänd 763 häält. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles