Rüütli: paremate positsioonide otsijate vastu ei saa

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Rüütli Rahvaliidu sümboolika taustal
Karel Rüütli Rahvaliidu sümboolika taustal Foto: Raigo Pajula

Rahvaliidu esimees Karel Rüütli tunnistas, et raske on midagi ette võtta nende inimeste vastu, kes otsivad omale järgmisteks valimisteks soodsamaid positsioone.


Rüütli märkis, et kuulis Tarmo Männi, Aivar Sõerdi ja Kaja Sepa soovist Rahvaliit Reformierakonna vastu vahetada alles täna.

«Kui see on Tarmo Männi arvates õige poliitika, mida Reformierakond ajab, siis loomulikult peab iga inimene vaatama enda sisse ja otsima sealt vastuseid,» ütles Rüütli.

Ta tõi näiteks eilse arutelu riigikogus, kus valitsuserakonnad ei soovinud arutada Raivo Vare ja Raul Eametsaga töötuse küsimust. «See näitab, et selle valitsuse prioriteet ei ole töökohtade loomine.»

Mida aga arvab lihtne Rahvaliidu liige, kui kuuleb tuntud rahvaliitlaste lahkumisest? Mis saab erakonnast? Rüütli vastas, et erakond jätkab oma missiooni ja tööd. «Meie demokraatlik kord on selline ja see, et osa inimesi liigub ja püüab järgmisteks valimisteks otsida soodsaid positsioone, siis selle vastu ei saa. See on iga inimese südametunnistuse asi. Aga Rahvaliit on väga selgelt siiamaani seisnud maainimeste huvide eest, sotsiaalselt nõrgemate inimeste eest, me oleme väga tõsiselt päevakorda tõstnud tööpuuduse temaatika ja arutelu. Meie läheme oma tegevusega edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles