Marrandi: minu käitumine sõltub sellest, mida otsustab erakond

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Marrandi
Jaanus Marrandi Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Riigikogu Rahvaliidu fraktsiooni liige Jaanus Marrandi tunnistas, et erakonna maakonnaühendustel on mõnikord erinevaid meeleolusid ning volikogud ongi kohaks, kus piirkondade arvamusi kuulda ja arutada saab.


Reedene

Eesti Päevaleht

kirjutas, et homsel Rahvaliidu volikogul saab teatavaks plaan, mille järgi suur osa rahvaliitlasi ühineb sotsiaaldemokraatidega.

Jaanus Marrandi kinnitas, et volikogu päevakorras ei ole punkti, mille järgi hakataks arutama erakondade ühinemist või midagi sarnast. «See, et erakondade liidrid kohtuvad omavahel ja asju arutavad, on loomulik. Mida lähemale valimised tulevad, seda selgem on, et erakondade liidrid kohtuvad omavahel ning arutavad võimalusi,» ütles ta.

Marrandi lisas, et ta ei usu, et esmaspäeval mingit erilist plaani avalikuks tuleb. See on tema hinnangul ajakirjanduslik liialdus. «Rahvaliidus on piisavalt palju neid inimesi, kes on ka varasematel aegadel rääkinud ühe võimalusena vasaktsentristliku tiiva tugevdamisest. See on tegelikult vana asi ja mitte eriline uudis. Neid inimesi on omajagu ja ka mina kuulun nende hulka,» rääkis Marrandi.

Ent kas ta oleks ise nõus sotsidega liituma? «Ega need asjad nii lihtsad ei ole. Kõigepealt tuleb vaadata, mida erakond otsustab ja teeb. Minu käitumine sõltub väga palju sellest, mida otsustab erakond,» sõnas Marrandi vastuseks.

Postimees.ee soovis sel teemal rääkida ka Jaak Allikuga, kes aga kommentaari anda ei soovinud ja viitas, et tema ei ole volikogu ega juhatuse liige ning vastuseid peaks otsima sealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles