Kooli katusel ähvardab lapsi jääkamakas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maantee Paberi trammipeatuses ähvardab inimesi maja katusel olev jääkamakas.
Tartu maantee Paberi trammipeatuses ähvardab inimesi maja katusel olev jääkamakas. Foto: Postimees.ee lugeja

Tartu maanteel Paberi trammipeatuses Liivalaia gümnaasiumi rohkem kui sajandivanuse maja katusel ähvardavad nii koolilapsi kui trammi ootavaid inimesi suured jääkamakad.


Tähelepanelik Postimees.ee lugeja teatas, et eile Kaubamaja trollipeatuses juhtunud traagiline õnnetus ei pruugi jääda sugugi viimaseks, sest ka Paberi trammipeatuses Tartu maanteel varitsevad vana koolimaja katusel inimesi tapvad jääkamakad.

Mupo direktor Kaimo Järvik ütles täna pärastlõunal, et inspektorid on kohapeal käinud, olukorra üles pildistanud ning hoone omaniku suhtes on juba menetlus algatatud. Kas see tähendab ka jääkamakate kiiret kõrvaldamist, ei osanud ta ütelda.

Järvik mainis, et menetlus jätkub ka Tartu maantee 51 maja juures jääpurikatega juhtunud õnnetuse asjus. Kuna tegemist on inimesele kehavigastuste tekitamise ning haiglaraviga, tuleb kannatanut veel täiendavalt üle kuulata. Seetõttu ei ole mupo lõplikku otsust teinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles