Ääsmäe kolme hukkunuga õnnetuse põhjustaja oli kaine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ääsmäe-Haapsalu maanteel põrkasid kokku sõiduauto Mazda ning kaubik Renault.
Ääsmäe-Haapsalu maanteel põrkasid kokku sõiduauto Mazda ning kaubik Renault. Foto: Raigo Pajula

Tänavuse aasta kõige traagilisema liiklusõnnetuse, jaanuari lõpus Harjumaal Ääsmäel kolm inimelu nõudnud avarii põjustaja oli kaine.

Põhja ringkonnaprokuröri Rainer Amuri sõnul leidis uurimisel kinnitust, et vastassuunavööndisse kaldunud Mazda roolis oli 24-aastane Harri, kes oli kohtumeditsiinilise ekspertiisi järgi kaine.

Kriminaalasi on praegu politseil veel mentluses, kuid suure tõenäosusega see peagi lõpetatakse, kuna ka õnnetuse põhjustanud Harri oli hukkunute seas.

Üliraske õnnetus juhtus 29. jaanuari õhtul kella 17 ajal Haapsalu-Ääsmäe maantee 13. kilomeetril, kus Harri hakkas oma Mazdaga ees liikunud sõidukist mööda sõitma, kuid kaotas auto üle kontrolli ja rammis vastu tulnud kaubikut.

Kaubiku juht ja kaasreisija avariis vigastada ei saanud, küll aga hukkusid Harri, tema 57-aastane ema Ljudmilla ja 51-aastane Irina. Õnnetuses hukkus ka autos olnud koer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles