Autojuhid alustasid võitlust parkimiskontrolöride vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kleeps auto aknaklaasi all
Kleeps auto aknaklaasi all Foto: Internet

Internetifoorumites levivad sildid, mille tekst keelab auto klaasi vahele panna dokumente, ähvardades vastasel korral trahviga.

Vastuseks ilmselt eraparklate sissesõitudel olevatele lepingutingimustele ja parkimiskontrolöride trahvinõuete tekstidele on koostatud mitmeid hoiatussilte, mis keelavad autoakna vahele trahvinõudeid jätta.

Eraparklate tahvlitel olevate tekstide kombel märgivad needki, et dokumendi jätmist sõiduki klaasipuhasti vahele loetakse tingimustega nõustumiseks.

Postimees.ee lugejate kinnitusel on selliseid silte nii mõneski parklas autodel juba näha. Koduleht, kus sellist silti konkreetselt enda auto numbriga välja printida, on genereerinud juba ligi 10 000 sellist silti.

Üks Postimees.ee lugeja rääkis, et proovis nalja pärast ka ise selle kleepsu «töövõimet» ühes Tallinna kesklinna eraparklas. «Minu autol trahvi ei olnud, kusjuures paljudel teistel minu kõrval seisnud masinatel olid lipikud akna vahel,» kirjeldas lugeja. Pärnus Port Arturi tasulises parklas nägi ta ise, kuidas mitu kontrolöri käisid ümber tema auto, laiutasid käsi ning lahkusid.

«Kuna asi oli rohkem eksperimendis, võtsin selle kleepsu uuesti maha ja nüüd maksan parkimise eest, nagu peab,» lisas lugeja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles