Tee-ehitaja tegi eramaal «puhta töö»

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kännud.
Kännud. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Eelmisel nädalal võeti maaomaniku teadmata Raplamaal vana Tallinna-Pärnu maantee äärest maha mitmeid eramaal olnud puid, tehtud töö räpakus jahmatas nii omanikku kui külavanemat.


Eelmisest neljapäevast on Varbolat läbiv vana Tallinna-Pärnu maantee äärne puudest puhtaks pöetud nii, et allesjäänud näritud moega kännud, vigastatud puud ja oksarisu riivab tee ääres elava Kase talu perenaise Lembe Hendla ja naabrite silma, kirjutab Nädaline.


Hendla sõnul oleks võinud sel juhul, kui kedagi puud tõesti häirisid, maaomanikuga kokku leppida ja sel juhul oleks omanik töö ise korralikult ära teinud.


«Nagu mõrv puude suhtes, inimmõtet ja mõistust ei ole sellise töö puhul küll kasutatud,» arvas tehtud tööst Varbola külavanem Maire Põhjala, kelle arvates poleks asulasisesel teel sellist raiet üldse vaja olnud.


Märjamaa vallavalitsuse majandusosakonna juhataja Margus Vaher teadis väljaandele öelda, et puud võeti maha seoses umbes kuu aega tagasi toimunud vana Tallinna-Pärnu maantee freesimisega ja eesootavate teetöödega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles