Politsei tabas suures juveelivarguses kahtlustatavad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juveelipood
Juveelipood Foto: SCANPIX

Põhja prefektuuri ametnikud tabasid kaks meest, keda on alust kahtlustada veebruari keskel Tallinnas Järve keskuses sooritatud suures juveelivarguses.


Põhja prefektuuri varavastaste kuritegude talituse töötajad pidasid suurvarguses kahtlustatavatena kinni 43-aastase Aare ja 21-aastase Reinu.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuuliku sõnul võttis kohus mõlemad mehed prokuratuuri taotlusel eeluurimise ajaks vahi alla. «Osa varastatud kullast on ka kätte saadud, kuid täpsemalt on sellest veel vara rääkida, kuna kriminaalmenetlus on veel pooleli,» ütles Tuulik BNSile.

Järve keskuses toimus suurvargus ööl vastu 11. veebruari, kui kurjategijad said juveelipoest saagiks poole miljoni krooni väärtuses väärisesemeid.

Politsei alustas juhtunu asjus kriminaalmenetlust karistusseadustiku vargust käsitleva paragrahvi järgi, süüdimõistmisel ootab vargaid kuni viieaastane vangistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles