Taksojuhid torkasid konkurendil rehvi puruks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul läks Viru hotelli juures kliente ootavate taksojuhtide vahel kismaks, mis päädis rehvide läbi torkamisega.


Kogu lugu sai alguse siis, kui Viru juurde ilmus oma kollase erataksoga taksojuht Toivo Kadu. Väidetavalt ei meeldinud see samas ootavatele Tulika taksojuhtidele, kes tulid oma taksodest välja ja käskisid Toivol ära sõita, vahendas Reporter.ee.

Sõnasõda kasvas aga varsti üle peksmiseks. Toivo väitel löödi teda läbi auto akna mitu korda rusikatega. Seejärel läksid lööjad minema ja Toivo tuli autost välja ja nägi, et tema sõiduki tagumine vasakpoolne rehv on läbi torgatud. Mees helistas kiiresti politseisse ja kutsus ka kohale taksojuhtide liidu esimehe Lembit Poolaku.

«Üks taksojuht leidis, et kui teine on tema territooriumil ja võtab kliendid ära, võib seda kätega kallale minnes lahendada. Olukord taksonduses on Tulika taksojuhtidele väga raske, sest neil on suur maksukoormus ja selles suhtes ma mõistan, et eks see närvi mustaks võib ajada,» rääkis Poolak.

Kannatada saanud taksojuht Toivo Kadu pidi Viru hotelli ees oma auto ratast hakkama vahetama.

«Kõik on võrdsed, aga osa on võrdsemad kui teised. Mina näiteks ei saa minna sadamasse või lennujaama,» rääkis Kadu.

Samal ajal võttis sõna ka üks vihane Tulika taksojuht, kelle sõnul on Toivo Kadu lihtsalt halb inimene, kes taksojuhtide äri oma liiga kõrgete hindadega ära tahab rikkuda. Nimelt peab Kadu taksosse istumise eest maksma 145 krooni ning kilomeetri eest 45 krooni.

Täna käis kannatada saanud taksojuht arsti juures ja võttis oma sinikate kohta tõendi. Mees lubas politseile ka avalduse kirjutada. Töökojas rehvi parandades oli ilusasti näha, et see oli külje pealt terava esemega puruks torgatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles