Saalihokimeeskond püüab medalit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooajaeelne aeg on saalihokimeeskonna jaoks möödunud pühendunud treeningute tähe all. Palliga harjutustele eelneb mängu stabiilsuse jaoks sama vajalik üldkehaline osa.
Hooajaeelne aeg on saalihokimeeskonna jaoks möödunud pühendunud treeningute tähe all. Palliga harjutustele eelneb mängu stabiilsuse jaoks sama vajalik üldkehaline osa. Foto: Kristjan Teedema

Pühapäeval alustab maaülikooli uuenenud koosseisuga võistkond uut hooaega saalihoki meistriliigas, kui algusega kell 17.30 võõrustatakse kodusaalis SK Saku Fortuna meeskonda.

Meeskonna treener Talis Mölder rääkis, et hooaja ettevalmistus on läinud väga hästi, sest meeskonna põhituumik on hooajaks valmistunud pühendunult treenides ja ühtlasi osaleti kahel kontrollturniiril.

Kahe nädala eest jõuti traditsioonilisel Jõgeva Karika turniiril veerandfinaali, kus jäädi alla eelmise hooaja hõbedameeskonnale TTÜ SK-le. EMÜ näitas Mölderi hinnangul kohati väga head mängu, kuigi endiselt kummitab väravapõud ja liiga tihti juhtuvad suured prohmakad, millest vastane saab kerge värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles