Maailma juhtiv strateegiline mõtleja peab Eestis loengu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestis peab järgmisel neljapäeval ettekande Suurbritannia Readingi ülikooli strateegiliste uuringute keskuse direktor professor Colin S. Gray.

Professor Gray peab ettekande neljapäeval Tallinnas rahvusvahelises kaitseuuringute keskuses toimuva seminari raames, ütles kaitseministeeriumi pressiesindaja.

Colin S. Gray on Readingi ülikooli strateegiliste uuringute keskuse direktor ning politoloogia ja rahvusvahelite suhete professor.

Professor Gray on üks maailma juhtivaid strateegilisi mõtlejaid, kes on põhjalikult käsitlenud strateegia- ja kaitsevaldkonda. Ta on 22 raamatu autor, millele lisanduvad mitmed monograafiad, eri kogumike jaoks kirjutatud artiklid ja ajakirjades avaldatud artiklid.

Professor Grayl on nii Suurbritannia kui Ameerika Ühendriikide kodakondsus. Ta on töötanud viis aastat USA presidendi Ronald Reagani administratsioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles