Harjumaal avati uued rongide ooteplatvormid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrirong Balti jaamas.
Elektrirong Balti jaamas. Foto: Liis Treimann

Eesti Raudtee andis täna Tallinn-Paldiski ja Keila-Riisipere liinil reisijate kasutusse 10 esimest renoveeritud reisijate ooteplatvormi, mis on kohaldatud 2013. aastal saabuvate uute reisirongide teenindamiseks.


Euroopa Liidu tõukefondide kaasfinantseerimisel ehitatakse esimese etapina augustiks ümber nimetatud kahel suunal asuvad 17 reisiveoplatvormi, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Kokku aga rekonstrueeritakse kahe projekti raames kõik sadakond elektrirongide peatuskohtades ja Tallinn-Tartu raudteeliinile jäävat platvormi.

«Eeldatav maksumus, mis kõigi üle saja perrooni kordategemiseks või ümberehitamiseks, on 262 miljonit. See on eeldatav summa sellepärast, et riigihanked on alles algusjärgus ja neid etappe on palju, mis on veel vaja teha, kui me lõpptulemuseni jõuame,» rääkis Eesti Raudtee avalike suhete juht Urmas Glase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles