MyFitnessis toimub homme treeningmaraton «Eesti langetab kaalu»

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treening spordiklubis Myfitness.
Treening spordiklubis Myfitness. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Homme keskpäeval saab MyFitnessi Lasnamäe värskelt avatud klubis alguse üritusesari «Eesti langetab kaalu»

Päev on sisustatud põnevate treeningute ja loengutega. Treeningmaratoni alustatakse loengutega, MyFitness treener ja kaalunõustaja Viktor Eksi räägib mis on kaalunõustamine ja kuidas aitab see kehakaaluga seotud eesmärke täita.

Samuti räägib looduskosmeetik ja näovõimlemistreener Margit Järva muuhulgas sellest, mis toimub aktiivse kaalulangetaja nahas, kuidas naha talitlust tervislikul moel toetada ja millised kosmeetikatooted on abiks. Loengu lõppedes tehakse koos näovõimlemisharjutusi, mis aitavad panna näo särama.

Treeningutest pakub klubi lisaks juba tuttavatele BodyPump’ile, Grit’ile, Yoga’le, sel päeval ka teistsuguseid treeninguid, mida MyFitnessi tavapärases tunniplaanis ei ole.

Kõigil on võimalus osaleda Steptone ja Salsa tunnis ning treeningpäeva lõpetab tund, milles on seotud omavahel BodyCombat ja BodyAttack.

Jõusaalis on võimalik osa saadaSynrgy360 ringtreeningust, mida juhendab Fjodor Dunik. Kell 12-14 teeb treener Kendra Vaino huvilistele Jawon kehaanalüüsi, broneerida on võimalik kohapeal klienditeenindaja juures.

Kõikide osalejate vahel loositakse auhindu. Loosis osalemiseks tuleb täita vastav kupong klienditeenindaja juures. Osalemine MyFitness liikmele ja tema ühele sõbrale on tasuta. Teistele huvilistele maksab sissepääs 12. oktoobril toimuvale eriüritusele 3 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles