Nädala plaat: ülearune kogemus

, muusikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: promo

Justin Timberlake

The 20/20 Experience 2 of 2

(RCA)


Hinne 3

Justini tänavune tagasitulek, märtsis ilmunud esimene klaari nägemise kogemus oli läbipaistva visiooni ja puhta vana kooli popmuusika musternäidis. Kõik lood olid tema naisest ja oli tunda Justini ja produtsent Timbalandi värsket tulemist. Ning tundus, et sellega pidanukski piirduma, aga ei, sama salastatud 20-päevase salvestusperioodiga tekkis stuudiopõrandale teisegi albumi jagu materjali. Mida kuulates ei teki küll tunnet, et siin oleks midagi uut kasvõi Justini artistlikku arengut silmas pidades. Avaloos kutsub Timberlake kõiki džunglisse ja «True Blood» on otsene homaaž Michael Jacksoni «Thrilleri» loole.

Pärast neid toredusi tekivad probleemid. Põhiliselt loo pikkuste tarbekus, kuigi selle kohalt võib silma (kõrva) kinni pigistada. Samas on Timbal ja Timberil teise albumi jaoks jäänud liiga vähe enesekindlust, sest produktsiooniga minnakse nüüd kindla peale. Eriti lame on «Murder», kus järjekordselt mitte midagi ütlemas on Härra Äri ehk Jay Z.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles