Kaks tundi võlur Alberti koolis

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii õpitakse sensitiiviks: õpilane Nadežda valmistub Albert Stepanjani juhendamisel klaasikildudele hüppama.
Nii õpitakse sensitiiviks: õpilane Nadežda valmistub Albert Stepanjani juhendamisel klaasikildudele hüppama. Foto: Andres Haabu

Kas tead, mis tuleb, kui kaugel oled? Neile ansambli Apelsin omaaegses hitis esitatud küsimustele ei tea tavasurelik vastust. Sensitiivivõimed on aga peidus igaühes, kinnitab ravitseja, hüpnotisöör ja selgeltnägija Albert Stepanjan.

Kui Harry Potter käis Sigatüüka nõiduse ja võlukunsti koolis ja Väike Nõid püüdis iseseisvalt heaks nõiaks saada, siis meie kaasaegsetel on alternatiiv – osaühingus Võlur Albert korraldatavad kahe- või kolmekuulised selgeltnägemise kursused, mida juhatab osaühingu juht, Euroopa Parapsühholoogide ja Hüpnotiseerijate Liidu president Albert Stepanjan.

Stepanjan, kes juba 22 aastat tegeleb nii endise Nõukogude Liidu alal kui ka paljudes Euroopa riikides sõltuvustest, stressist, liigsest kehakaalust, needusest või kurjast silmast vabastamise, kiropraktika, energeetilise tasakaalu kontrollimise ja isegi massihüpnoosiga, usub, et sensitiivsed võimed on peidus kõigis. Nende leidmise eelduseks on aga oskus õppida oma energiat suunama, ja mis põhiline – õppida hirmudest üle saama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles