Marilin Sikkal: Eesti disain on kallis

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIBIT 2013
FIBIT 2013 Foto: Karli Saul/SCANPIX

Moesündmuse FIBIT avagala Kaamos raames oma loominguga üles astunud disainer Marilin Sikkal rääkis Tallinncityle, et tema ammutab inspiratsiooni loodusest.  «Mind on loomingus alati inspireerinud aastaajad ja loodus, sellest ei saa ma üle ega umber,» rääkis ta.

Kuidas seostab ta oma rõivaloomingut kaamosega?  «Naised on üldiselt müstilised, lisaks kõik mis sellega seondub.» rääkis Sikkal. «Neid juhib kuu, sellega üritasingi natukene mängida.»

Missugune on eestimaalaste huvi kodumaise disaini vastu? «Muidugi tahavad nad osta kodumaist disaini, aga see on kallis,» nentis Sikkal. «Midagi pole teha - Eestis toota ja disainida on kallis.»

Ka Sikkali kollektsiooni saab imetleda peatselt algaval Tallinna moenädalal, kuid oma kodulinnaosast Nõmmest plaanib noor disainer kujundada aga väikese moesüdame.  «Kevadeks plaanin sinna juba väikest moenädalalõppu,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles