Päästekeskus sai Härma kaubahoovi põlengust hilja teada

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju.
Tulekahju. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Lääne päästekeskuse sõnul said päästjad Pärnus Härma kaubahoovis toimunud tulekahjust hilja teada, mistõttu paisusid leegid väga suureks, siiski aitas keskuse hoone kuju hoida ära veel suuremaid kahjusid.

Pärnus Härma kaubahoovis eile toimunud tulekahjule pandi piir umbes tunniga, lõplikult kustutati see kella poole viieks varahommikul ja järelkustutustöid tehti veel hiljemgi, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Lääne päästekeskuse juhi Ivar Kaldasauna hinnangul mängis olulist rolli see, et päästjad said juhtunust nii hilja teada.

«Juba esimeses kõnes, mis poole kaheksa paiku meile tuli, öeldi, et lausleegid on katusest väljas ja leeke on suures ulatuses näha. Ometi seal majas olid signalisatsioonid huilgamas, kui päästjad kohale jõudsid,» rääkis Kaldasaun ning lisas, et ilmselt ei olnud signalisatsioonisüsteemid ka turvafirmadesse ühendatud, et ka turvafirmad ei saanud varem signaali sellest, mis seal toimumas oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles