Tänavapuhastajad vaatasid koristustehnika üle

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kadrioru staadioni esisel väljakul toimus talihooldustehnika ülevaatus, kus oma valmisolekut talvisteks koristustöödeks näitasid  linna lepingupartnerid tänavapuhastusfirmad  Tänavapuhastuse AS,  Teehoolduse OÜ ja OÜ Jaaksoni Linnahooldus.


«Praegu on põhirõhk sügislehtede koristamisel, mida tehakse põhimagistraalidel suurte tänavakoristusautodega ja väiksematel pargiteedel kasutatakse spetsiaalseid leheimureid,» ütles abilinnapea Kalle Klandorf.

Lisaks koristusmasinatele näitas munitsipaalpolitsei uut sõidukite teisaldamise masinat, mis kutsutakse tänavapuhastajatele appi siis, kui mõni hooletu automanik oma valesti pargitud sõidukiga tänavapuhastusmasinate tööd segab.

Lume- ja libedusetõrje teostamiseks on kommunaalameti lepingupartneritel valmis seatud kokku 80 lumekoristustööde masinat, sealhulgas 37 sahk-puisturit, 19 sahk/traktorit ja seitse lumerootorit. Lisaks on valmis väiketehnika kõnniteede ja ülekäigukohtade puhastamiseks ning muu spetsiaalne talvine tänavapuhastustehnika (kallurid, laadurid, jms).

Lumekoristustööde - ja libedustõrjemasinatele on paigaldatud GPS- süsteemid, mille abil kommunaalameti hooldusosakonna töötajad jälgivad talihooldust teostavate masinate tööd.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles